K.U.L.T.

kultlogo

Ezúton szeretnénk bemutatni önöknek az általunk képviselt, németországi központú talajművelő gépeket, kultivátorokat gyártó  K.U.L.T (Kress Umweltschonende Landtechnik GmbH) céget. A K.U.L.T. traktorhoz rögzíthető precíziós, nagy sebességű sor és soralj művelők, kultivátorok nagyon jól használhatóak a zöldség-, dísznövény- és gyümölcstermesztésben és a szántóföldi növénytermesztésben egyaránt, elsősorban a mechanikus és vegyszermentes gyomirtás területén. A K.U.L.T. legismertebb (szabadalmi oltalommal védett) terméke az úgynevezett “ujjas-tárcsás” művelő eszköz. Számos méretben és változatban rendelhető és legtöbb művelő gépünk egyik központi alkatrésze. A K.U.L.T termékei a precíziós gazdálkodáshoz a piacon elérhető eszközök legmagasabb technológiai és minőségi színvonalát képviselik. A kultivátorokat precíziós kamera, GPS RTK, rendszerekkel egészíthetőek ki, melyek biztosítják a művelőeszközök, kultivátorok automatikus soron-tartását.

Alábbi listákban megtekintheti a modulárisan felépülő rendszer egyes elemeit és árait. Kérésre, ingyenesen megtervezzük önnek a komplett kultivátort, alapgéppel, kerettel, automatikával, kamera vezérléssel.

A lenti táblázatokban közölt nettó EUR egységárakhoz a fém alapanyagok áremelkedése miatt jelenleg 7% felár és kiszállítás esetén a szállítás helyétől, árumennyiségtől függően kb 10% szállítási költség illetve 27% Áfa is járul.

KULTi Select Robovátorok

KULTiSelectRobotic

KULT i Select Robovátorok

 Kamera sor-vezérelt K.U.L.T. kultivátorok

Az alábbi képekre kattintva megtekinthetik az egyes rendszereink működését videón.

KULT-ALM gyümölcsös-szőlő soraljművelők ismertető

KULT-ALM gyümölcsös-szőlő soraljművelők ismertető

KULT FH MAXI UJJASTÁRCSÁS MŰVELŐK ISMERTETŐ

KULT FH MAXI UJJASTÁRCSÁS MŰVELŐK ISMERTETŐ

K.U.L.T. Nagy sebességű Soraljművelők:

Minden K.U.L.T gép, személyre szabottan, az egyedi igények alapján épül fel.

KULT On-Line alkatrész katalógus

Példa: Nagy sebességű egyoldalas csillag és ujjas tárcsás soraljművelő alapgéppel (ALM UGR Profiline mit 7. Rollhacke + FH MAXI 1000)

Munkaszélesség 50-80 cm, max. gép méretek, hossz.: 200 cm, szél.: 150 cm, Súly kb: 690 kg, teljesítmény igény: 50 LE, névleges teljesítmény: 4 Ha per óra, munka specifikus teljesítmény: 2 Ha per óra. Munkasebesség: 4-15 Km/óra. Speciálisan kialakított egyedi felépítésű, precíziós gyümölcsös soraljművelő. A lent bemutatott gép egy oldal nagy sebességű és hatékony, precíziós soralj műveléshez elegendő. A gép traktor frontra illetve hátulra is szabvány három pont felfogatható. A működéshez 2 pár hidraulika csatlakozó, résolaj visszavezető és legalább 35 l/p hidraulika kapacitás szükséges. (Később, az alapgéphez egy tovább művelő szettet vásárolva és felszerelve egyszerre két oldalt is lehet művelni.) A professzionális Joystick vezérlésű négy irányban állítható hidraulikus, multifunkciós alapgép csillagtárcsás művelővel és precíziós ujjas-tárcsás művelővel is fel van szerelve a tökéletes és kíméletes munka érdekében.

Videó működés közben (kétoldalas gép):

(A fenti videón lévő gépen piros színű azaz kemény anyagú ujjas-tárcsa van. A fent páldaként  gépre, sárga színű azaz közepes keménységű ujjas-tárcsát terveztünk, hogy ezzel is kíméljük a fiatalabb gyümölcsfák sérülékeny törzsét.)

Robovator, azaz robotikus vezérlésű precíziós művelők. A növények helyzetét folyamatosan éjjel is látó kamerák és szenzorok mérik fel és a művelőket és magát a gépet is folyamatosan igazítva nagy sebességgel és tökéletes precizitással kapálnak körbe minden egyes növényt.  Mindezt akár éjjel is…

Perzseléses gyomirtás:

Magas hőmérsékletű, precíziós gáz láng írtja ki a gyomokat és fertőtleníti a földet.

Bügelhacke: (egy régebbi konstrukció ami még mindig sok helyütt megállja a helyét)

Levendula ujjas tárcsás művelő:

(az egyik leg ikonikusabb K.U.L.T gép)

Szívesen állunk rendelkezésére! Lépjen kapcsolatba velünk.