Rólunk

A kertcenter.com oldal üzemeltetője a Kertcenter Kft.

Elsődleges célunk, modern, hatékony és költségtakarékos input anyagok, gépek, termesztés technológiák, berendezések, megoldások biztosítása a magyar kertészek, mezőgazdasági termelők számára.
Fontosnak tartjuk, hogy kivételesen jó környezeti adottságokkal rendelkező országunk kertészete az európai és a világ élvonalába kerüljön. Ezért, és ezt szem előtt tartva végezzük munkánkat.

Elérhetőségeink:
Kertcenter Kft.
Adószám: 29255632-2-13
Címünk: 2363 Felsőpakony, Rákóczi u. 16. Magyarország

Ügyfélszolgálati Telefonszámunk:

+36 20 311 3805

(Telefonos megkeresését hétköznap, munkaidőben (H-P) reggel 8-tól délután 5-ig szívesen fogadjuk!)

E-mail: írjon nekünk a lenti mezőket kitöltve, majd a küldés gombra kattintva.

(Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkat ITT tudja áttekinteni.)

Felsőpakonyi bemutatótermünk nem nyílt árusítású üzlet! Előzetes időpont egyeztetés után lehetőség van a termékek helyszíni megtekintésére, kipróbálására és a rendelt termékek átvételére, helyszíni készpénzes kifizetésére, garanciális, szerviz ügyintézésre, alkatrész vásárlásra. Kizárólag munkanapokon, hétfőtől péntekig reggel 8 órától délután 5-ig bezárólag!

(Házhoz-szállítási feltételeinket ITT tudja áttekinteni.)

Minden általunk forgalmazott termékért jótállunk, termékeink megfelelnek a magyar és EU jogszabályi feltételeknek és követelményeknek, a termékek tartalmazzák a magyar jogszabályoknak megfelelő jótállást, igazolásokat, magyar nyelvű használat útmutatót.

Felhívjuk figyelmét, hogy az általunk forgalmazott, professzionális árutermelő mezőgazdasági, kertészeti felhasználásra szánt termékkör jellegénél fogva, cégünk adószámmal rendelkező gazdálkodók, mezőgazdasági, kertészeti termelők, őstermelők, termelői csoportok, szövetkezetek, cégek, viszonteladók, szervezetek részére értékesít!

(Általános felhasználási, szerződési, jótállási feltételeinket, vevői tájékoztatónkat ITT tudja áttekinteni.)

Itt írjon nekünk: