Rólunk

A kertcenter.com oldal üzemeltetője a P+K 3000 Kkt.

Elsődleges célunk, modern, hatékony és költségtakarékos input anyagok, gépek, termesztés technológiák, berendezések, megoldások biztosítása a magyar kertészek, mezőgazdasági termelők számára.
Fontosnak tartjuk, hogy kivételesen jó környezeti adottságokkal rendelkező országunk kertészete az európai és a világ élvonalába kerüljön. Ezért, és ezt szem előtt tartva végezzük munkánkat.
Elérhetőségeink:
P+K 3000 Kkt.
(Adószám: 20953591-2-13)
2363 Felsőpakony, Rákóczi u. 16.

Ügyfélszolgálati Telefonszámunk:

+36 20 311 3805

(Telefonos megkeresését hétköznap, munkaidőben (H-P) reggel 8-tól délután 5-ig szívesen fogadjuk!)

E-mail: írjon nekünk a lenti mezőket kitöltve, majd a küldés gombra kattintva. (Vagy direktben az info@kertcenter.com e-mail címre küldve.)

(Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkat ITT tudja áttekinteni.)

Felsőpakonyi bemutatótermünk nem nyílt árusítású üzlet! Előzetes időpont egyeztetés után lehetőség van a termékek helyszíni megtekintésére, kipróbálására és a rendelt termékek átvételére, helyszíni készpénzes kifizetésére, garanciális, szerviz ügyintézésre, alkatrész vásárlásra. Kizárólag munkanapokon, hétfőtől péntekig reggel 8 órától délután 5-ig bezárólag!

A rendelt termékeket, kérésre 45 kg/csomag súlyhatárig, DPD futárral, a mindenkori DPD díjszabás szerinti futárköltséggel, utánvétellel házhoz tudjuk küldeni. A futárnál készpénzes vagy bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Minden termék tartalmazza a magyar jogszabályoknak megfelelő jótállást, magyar nyelvű használat útmutatót.

Itt írjon nekünk: