Oranic-Tools !

Okos eszközök, gépek Ausztriából, nem csak organikus gazdálkodóknak

Az osztrák Organic-Tools gépei, eszközei forradalmian új gépesítési megoldásokat kínálnak a piacra termelő családi, kis- és közepes gazdaságok számára. A kertcenter Kft kizárólagosan képviseli, forgalmazza és szervizeli az Organic-Toos gépeit eszközeit Magyarországon.

SILVER FOX – EZÜST RÓKA GYÜMÖLCS FELSZEDŐ SEPRŐKOCSI ORGANIKUS VÁLOGATÓ ASZTALLAL

A gyümölcsfelszedő kocsit valós körülményekhez terveztük. A könnyű, egytengelyes konstrukció és a puha műanyag lamellák rugalmas munkamódszerének köszönhetően a felszedőgörgő optimálisan alkalmazkodik a terep egyenetlenségeihez. Az új rendszernek köszönhetően a gép magasabb fűben is jól dolgozik. Az új levélkefe hatékony előtisztítást tesz lehetővé a késői körte és diófélék, illetve a mulcsozott területekről fölszedett gyümölcsök hatékony előtisztításában.

GAZDÁKTÓL GAZDÁKNAK Amikor vásárlóink ​​30 tonna feletti betakarítás után azt mondják, hogy okos, hasznos a gép, és a szomszédok is rendelni fognak, akkor tudjuk – az irány jó. A folyamatos továbbfejlesztés a felhasználókkal való szoros és folyamatos információ cserén alapul. A gépeket precízre és nagyon tartósra készítjük. Bízunk az egyszerű, de intelligens technológiában, a kiváló minőségű anyagokban és a “Made in Austria” minőségben.

Organic-Tools YouTube Videó csatorna
A magyar nyelvű ismertető, a fönti képre kattintva külön ablakban PDF nézőben jelenik meg