Terrateck

Újdonságok a 2023-as Terrateck katalógusból, melyeket webshopunkban már meg is vásárolhat!

A francia Terrateck cég okos eszközöket és gépesítési megoldásokat tervez, fejleszt és gyárt vegyszer mentesen gazdálkodó a fenntartható fejlődést és a bio-öko gazdálkodást szem előtt tartó kis és közepes termelők részére.

Örömmel tesszük közzé a Kertcenter által kizárólagosan képviselt francia Terrateck legújabb termék katalógusát, mely a lenti képre vagy kattintva külön ablakban nyílik meg.

Terrateck 2023 katalugus ikonkep

Mire jó a Preci-discs?

A mechanikai gyommentesítés során mindig nagyon precízen kell dolgozni. Fiatal magonc növényekhez, kevesebb mint 4 cm-es távoknál a preci-discs az ideális eszköz! Ez az eszköz, eredetileg a vetést követé 3. héttől fiatal, sárgarépa magoncok körüli kapálására gyommentesítésére lett kifejlesztve. A két tárcsa (céklához a visszatakaró kapákkal kiegészítve) arra lett kialakítva hogy:

  • Lazítsa és gyommentesítse a talajt a sorközökben;

  • Javítsa és megkönnyítse a kétkerekes toli-kapa pontos vezetését;

  • 3 mélység pozícióban állítható talajművelési munkát végezzen;

  • Egyenes vágást végezzen a sor mentén, ahol a fiatal magoncok nőnek.

Megjegyzés: 5 cm növénymagasság fölött a preci-discs már elvághatja néhány haszonnövény levelét, ezért ebben az esetben már az un. Terrateck Lelievre blades használata javasolt.

A 2019-es év pár újdonsága: elülső és oldalsó szedő kötény, mulcsozott bakhát sorközművelő, gyom perzselő magágy előkészítő, levél zöldség betakarító mini kombájn, biomulcs lukasztó és még sok más okos megoldás…

Az új Terrateck ergonómikus szedőzsák:

Minden kertész fog benne találni, számára megfelelő, okos eszközöket, melyek nagyban megsegítik, gyorsítják a nehéz kerti munkát.

Terrateck hagymaduggató gép:

Külön örömünkre szolgál, hogy 2018-tól megkezdtük a Terrateck, Cultitrack különleges kertészeti eszközhordozó hidas traktorjainak kizárólagos forgalmazását.

Érdemes a traktoros kezét figyelni az alábbi videóban! A kamera rendszer magától vezeti és pontosan soron tartja a 35 lóerős Cultitrack-ot. Egész kapáló brigádokat helyettesíthetünk vele. Ha ön is hasznát tudná venni egy ilyennek, akkor keressen bennünket bizalommal!

A Cultitrack traktorok 35 és 23 Le kivitelben a legmodernebb Yanmar dízel erőforrással szerelten, számos okos kiegészítővel és igen magas alap felszereltséggel, 2 év garanciával, teljes szerviz és alkatrész háttérrel rendelhetőek nálunk.

Culti’track árlista: kérje tőlünk e-mailben vagy telefonon

Figyelmükbe ajánljuk a Terrateck egyedi és különleges kertészeti munkaruha választékát, melyet az idei katalógus végén található.

A legmodernebb Terrateck eszközöket, gépeket, anyagokat megrendelheti tőlünk webshopunkban vagy e-mail-ben: Kapcsolatfelvétel: ITT írjon nekünk e-mailt, vagy látogassa meg webshopunkat!