Volpi Originale Kamikaze Power Cut elektromos metszőollók

Egy igazi kamikaze harcos, aki nem retten vissza semmitől, kinek mozgása olyan gyors, hogy csak pengéjének villanását látjuk egy pillanatra, de akkor már késő, nyissz…

Kamikaze by Volpi Originale – Érezd a kezedben az erőt!

Kamikaze by Volpi, PowerCut, elektromos, akkus metszőolló család.

Minőség, mindenki számára elérhető áron.

 

 

Elektromos metszőollók és eszközök árlistája

Az árlista 2019 november 1-től visszavonásig érvényes.

Elektromos olló ikonkép 2019.11(Az elektromos metszőollók és eszközök PDF formátumú árlistája a fenti képre kattintva, külön ablakban nyílik meg.)

Kézi Metszőollók és fűrészek árlistája

Az árlista 2019 november 1-től visszavonásig érvényes.

Kézi árlista ikonkép 2019.11(A kézi metszőollók és fűrészek PDF formátumú árlistája a fenti képre kattintva, külön ablakban nyílik meg.)

A PDF formátumú katalógusok a lenti képekre kattintva külön ablakokban nyílnak meg

Elektromos, akkus metszőollók katalógusa:

A PDF formátumú katalógusok a lenti képekre kattintva külön ablakokban nyílnak meg

Kézi eszközök, fűrészek, metszőollók katalógusa

Megrendelést ITT tud leadni írásban. A rendelt kis gépeket, eszközöket DPD futárral, utánvétellel (futárköltség:  rendelés esetén a mindenkori DPD díjszabás szerint költség kerül felszámításra) is házhoz tudjuk küldeni. Kérjük, ne felejtse el megadni a számlázási és szállítási nevet, címet, adószámot (ha van), illetve telefon számot és e-mail címet. Igény esetén , előre egyeztetett időpontban a metszőollókat nálunk Felsőpakonyban személyesen is ki tudja próbálni, készpénzes fizetéssel megvásárolni. Telefonon vagy személyesen, kizárólag hétköznap, munkaidőben (H-P) 8-17 óráig tudunk válaszolni megkereséseikre.