Volpi Originale Kamikaze Power Cut elektromos metszőollók

Egy igazi kamikaze harcos, aki nem retten vissza semmitől, kinek mozgása olyan gyors, hogy csak pengéjének villanását látjuk egy pillanatra, de akkor már késő, nyissz…

Kamikaze by Volpi Originale – Érezd a kezedben az erőt!

Kamikaze by Volpi, PowerCut, elektromos, akkus metszőolló család.

Minőség, mindenki számára elérhető áron.

Árlista, érvényes 2019 szeptember 1-től visszavonásig:

(Az elektromos és a hagyományos kézi metszőollók, fűrészek PDF formátumú árlistája a lenti képre kattintva külön ablakban nyílik meg.)

A PDF formátumú katalógusok a lenti képekre kattintva külön ablakokban nyílnak meg

Elektromos, akkus metszőollók katalógusa:

A PDF formátumú katalógusok a lenti képekre kattintva külön ablakokban nyílnak meg

Kézi eszközök, fűrészek, metszőollók katalógusa

Megrendelést ITT tud leadni írásban. A rendelt kis gépeket, eszközöket DPD futárral, utánvétellel (futárköltség: az elektromos metszőollók ára tartalmazza a belföldi házhozszállítás költségét egyéb termékek rendelése esetén a mindenkori DPD díjszabás szerint költség kerül felszámításra) is házhoz tudjuk küldeni. Kérjük, ne felejtse el megadni a számlázási és szállítási nevet, címet, adószámot (ha van), illetve telefon számot és e-mail címet. Igény esetén , előre egyeztetett időpontban a metszőollókat nálunk Felsőpakonyban személyesen is ki tudja próbálni, készpénzes fizetéssel megvásárolni. Telefonon vagy személyesen, kizárólag hétköznap, munkaidőben (H-P) 8-17 óráig tudunk válaszolni megkereséseikre.