Ginegar fóliák és hálók

Ginegar web site logo

 

 

Magyar nyelvű katalógus (PDF) megtekintés/letöltés

Ginegar Plastics Products Ltd.

icons_famlies

http://www.ginegar.com/

A Ginegar, Izrael legjelentősebb mezőgazdasági fólia fejlesztő és gyártó cége. A Ginegar agro-fóliák piacvezető termékként szerepelnek a magyar köztudatban, széles körben elismerten használatosak termesztő berendezések külső fedésére, fóliasátrakhoz, és talaj takarás, talaj fertőtlenítési megoldásokhoz. Cégünk 20 éve képviseli az izraeli Ginegar és az ahhoz tartozó Polysac fólia és lap-szövött hálókat gyártó cégcsoportot Magyarországon Fóliáink egyedülálló összetétele, mechanikai,optikai és hő háztartási jellemzői kiemelkedően magas élettartamot, könnyű felhasználhatóságot, nagy fokú időjárás ellenállóságot, szabályozott fényáteresztést, jobb szennyeződéseknek való ellenállást és alacsonyabb kártevő aktivitást biztosítanak.

A Ginegar Polysac szövött raschel háló termékei között szerepelnek különböző fedést biztosító jég-, árnyékoló-, illetve vektor hálók. A színes Cromatinet hálók (például a Cromatinet Red háló paprikához) eredményesen használhatóak termésfokozásra is.

A jéghálók, esőhálók, árnyékoló hálók, speciálisan színezett és natúr árnyékoló és hő visszaverő, illetve rovarokat és más vektorokat visszatartó speciális hálók részletes tulajdonságairól itt olvashat részletesebben: http://www.ginegar.com/polysack-nets.html

Sun Selector™ fóliaház fedés:

Helyes út, a magasabb terméshozamokhoz. Sun Selector™ fóliák nagyon fejlett technológiát, magas minőséget és hosszú élettartamot képviselnek. Sokrétegű, foto-szelektív fóliák, különböző növényház, termesztő berendezések, fóliaalagutak fedésére. A Sun Selector™ fóliák ötvözik magukban a kimagasló mezőgazdasági kutatási eredményeket és 40 év műanyag feldolgozás során szerzett mérnöki tudást, tapasztalatot így biztosítva önnek a műszakilag egyedi és gazdaságilag attraktív agro-fóliákat. A ko-extrudált 5 rétegű technológia és a gondosan megválogatott adalékanyagok erős, speciális tulajdonságokkal rendelkező, sokoldalúan használható, magas fényáteresztő fóliát biztosítanak.

A Ginegar az első cég a világon, amely 5 rétegű koextrudált technológiát vezetett be a Sun Sun Selector™ fóliák gyártása során. Ez a technológia lehetőséget ad, hogy a Ginegar a speciális tulajdonságokkal rendelkező agro-fóliák teljes skáláját kínálja.

A Ginegar termékeit megtalálja a Zephyr Kft és számos hazai kereskedő és gazdabolt és webáruházunk kínálatában is.

A Ginegar fóliákat, innovatív tulajdonságok, rendkívüli tartósság és a legmagasabb minőség  jellemzi. Tartós befektetés minden termelőnek, mely biztonsággal megtérül.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.