Turbo-K

haifa-turbo-k-nem is hinné milyen erős!

A Haifa Turbo-K a piacon egyedülállóan a “műtrágyák királyának” nevezett kálium-nitrát-ot tartalmazó, melegen granulált (minden szemcse, egyforma, azonos összetételű, egyenletes eloszlású), szórható, talajba keverhető, NPK, komplex műtrágya.

haifa-szantofoldi-katalogus-ikon

Haifa Turbo-K granulátum

Haifa Turbo-K granulátum

A Turbo-K™ granulátum a Haifa jól ismert kálium-nitrátjából generált új, kedvező árú, szórható, talajba keverhető, komplex NPK műtrágya család, mely számos összetételben elérhető.

Számos szántőföldi és kertészeti növény kultúrában nagy sikerrel használható: napraforgó, szója, minden kertészeti zöldség és gyümölcs kultúra, minden dísznövény, sorolhatnánk. Aki egyszer vásárol belőle és kipróbálja nem fog csalódni és a következő évben is partnerünk lesz. A lenti képekre kattintva tekintheti meg a részletes alkalmazási és adagolási javaslatokat. Mennyi kell belőle egy hektárra? Ha tudjuk mit termeszt milyen térlásban, ismerjük a talajunkat, a korábbi évek talaj és levél tápanyag analíziseit, akkor, meg tudjuk mondani, egyébkét csak saccolni lehet ami nem takarékos és okos megoldás. Általánosságban véve mi mindig a takarékosság és maximális hatékonyság elvét követjük. Azaz mindig csak a legjobb tápanyagokat, csak olyat amire szükség van és csak annyi mennyiségben és formában amit a növény fel tud venni. Általánosságban elmondható, hogy az adott helyi körülményektől, adottságoktól, kultúrától, művelési módtól függően kb.: 250 és 650 kg per Ha műtrágya mennyiséggel számolhatunk. Melyet pl kertészeti kultúrákban ha lehetséges, javasolt 2-3 részre osztva kiszórni (alap, sor és fejtrágya). A bevonatos, szabályozott tápanyagleadású, tartamhatású Turbo-K Plus és CoteN MIX termékeket elegendő egyszer kiszórni.

Tiszta igényes anyag, a legtisztább és legkiválóbb  növényi tápelemek sorozatát tartalmazza. Használatával precízen, takarékosan eredményesen és kíméletesen gazdálkodhatunk.

turbo-k-18-9-18-adatlap-ikon-hunHaifa Turbo-K™ 18-9-18+ Mg+S+Fe,Zn

turbo-k-14-14-17-leaflet-ikon-hunTURBO-K 14-14-17 +2MgO+ME+S+Fe+Zn

TURBO-K 21-7-14 +1,5MgO
TURBO-K 21-7-14 +1,5MgO+0,3B

TURBO-K 15-15-15 +2MgO+20SO3+ME

turbo-k-dohanyhozHAIFA TURBO K 8-16-24 (Dohányhoz)

Haifa Turbo-K granulátum ZOOM

Haifa Turbo-K granulátum ZOOM

+
HAIFA TURBO-K plus (NPK)

(A Turbo-K PLUS formulák 15%-ban szabályozott tápanyagleadású, 4 hónapos tartamhatású “arany” CoteN kapszulákat tartalmaznak.)

TURBO-K PLUS 14-14-17 +2MgO+ME
TURBO-K PLUS 17-10-17 +2MgO+ME

TURBO-K PLUS 20-8-15 +1,5MgO+0,3Β
TURBO-K PLUS 15-15-15 +2MgO+ΜΕ

turbo-k-zsakok

Használata tökéletes tápanyag ellátási megoldást, kimagasló terméshozamot és erős növényeket biztosít. A termékben található Multi-K™ kálium nitrát ismert előnyeit kombinálva és kiegészítve a legjobb makro-, mezo- és mikroelemekkel és a speciálisan a növények igényeihez igazított új műtrágya gyártási technológia révén igen magas terméshozamok érhetőek el. A kiváló minőségű, azonos tápanyag összetételű, egyenletes méretű granulátum szemcsékkel az ön növényei azonnal a legtisztább és legjobban hasznosuló tápanyagokhoz jutnak. Használható teljes tápanyagellátásra zöldség, gyümölcs kultúrákban mind hajtatásban, mind szabad földön alap-, starter- és fejtrágyaként egyaránt illetve gyep, dísznövény, erdészeti és faiskolai kultúrákban is. A talajban előforduló magas sótartalom, nátrium és klorid szint gátolja a növények vízfelvételét, zavarja a növények normális fiziológiai folyamatait, késlelteti a növekedést és így csökkennek a terméshozamok. A Haifa Turbo-K ™ nátriummentes és alacsony klórtartalmú, így ideális megoldást jelent a só- érzékeny növény kultúrák optimális terméshozamainak biztosítására.

A Haifa Turbo-K™ előnyei

  • Gondosan kialakított egyensúlyban tartalmaz káliumot (K), magnéziumot (Mg) és ként (S) a növények legoptimálisabb tápanyag-felvételének biztosítására. (A növények tápanyag felvételének sikeressége és hatékonysága a tápanyagok mennyiségén túl nagyban függ a tápanyag elemek arányától és formájától is.)
  • Optimálisan kiegyensúlyozott ammóniás és nitrát nitrogén arány.
  • Sóra érzékeny kultúrákra tervezett alacsony klorid és nátrium tartalom.
  • Haifa Multi-K™ kálium-nitrát alapú = csúcsminőségű kálium (K) forrás.
  • Pontos kén tartalom = kíméletes környezeti behatás.
  • Homogén összetétel = kiváló minőségű, azonos tápanyag összetételű, egyenletes méretű, pormentes, melegen granulált szemcsék.
  • Savanyú talajokon kimondottan javasolt mivel nem csökkenti tovább a talaj pH-t így kímélve a talajéletet.

Szemcseméret: 2-5 mm Min. 90%, 1 mm-nél kisebb max. 1%

Haifa Turbo-K granulátum

Haifa Turbo-K granulátum

Választható kiszerelések: 25 kg-os zsákokban vagy igény szerint 600 kg-os illetve 1 tonnás BigBag- Ömlesztve.

Palettázva. Kamionnal szállítva. 24 tonna per kamion.

Egy paletta 48 zsák, 1.200 kg.

EK műtrágya.

CoteN Mix banner

Farmers’ Manual – Haifa Turbo-K™ (szórógép beállítások és sok más praktikus infó, angolul)