Jagoda gyümölcsbetakarítók

A Jagoda cég működését a kezdeti időkben a gyümölcsösökben használt gépek alkatrészeinek gyártása és forgalmazása tette ki. Később a már meglévő és a munka közben szerzett tapasztalatok alapján saját fejlesztésű gépek gyártásába kezdtek, és idővel Lengyelország legmeghatározóbb gyümölcsbetakarító gép-gyártói lettek. Gépgyártásuk kezdetben a bogyósok betakarítására koncentrált, ma azonban elérhetőek ezen kultúrákban használatos gépek teljes szortimentje (ültető, permetező, kaszák, gyökérlazítók), valamint gyümölcsfák betakarítására alkalmas gépek is. Gépeik több, mint 10 éve bizonyítanak strapabíró anyaghasználatukkal, megbízható működésükkel és rendkívüli teljesítményükkel.

  • A Gacek körponyvás betakarítógéppel pillanatok alatt rekeszbe tölthető a lerázott gyümölcs, miközben a fa nem sérül. Főleg, alacsony, kis körkerületű lombkoronát növelő meggy, szilva, mandula rázására alkalmas gép.

(Árak, további információk és megrendelés: Kertcenter Webshop / )

A Pestka, hidraulikus, karos, törzsbefogós, traktor három pont függeszthető rázógép, kategóriájának legkifinomultabb géptípusa. Bizonyítottan kíméletes a fákhoz és pillanatok alatt lerázza a gyümölcsöket.

(Árak, további információk és megrendelés: Kertcenter Webshop / )

A Jarek félkombájnokkal bogyós, apró-gyümölcsösöket tudunk, nagy termőterületről is kíméletesen és gyorsan betakarítani:

Érdekli egy ilyen gép? Forduljon hozzánk bizalommal!