Haifa Műtrágyák

  CoteN Mix banner

A Haifa katalógusokat és technológiai javaslatokat a lenti képekre kattintva tudja megtekinteni letölteni:

Haifa_Katalogus_2018_ HUN_IKON

 

Tank Mix brossúra magyar ikon2   haifa-szantofoldi-katalogus-ikon

A Haifa Chemicals (Haifa) izraeli székhelyű, mára már multinacionálissá vált nagyvállalat. Termékeikhez elsősorban természetes, Izraelben nagy mennyiségben rendelkezésre álló ásványi alapanyagokat használnak, úgy mint a Holt-tengerből származó kálium, magnézium és egyéb ásványi sókat, illetve a Negev-sivatag gazdag foszfátásványai.

A termékek a Haifa görög leányvállalatának raktárkészletéből pár nap alatt jutnak el a kelet-európai piacokra, így a magyar termelőkhöz is.haifa20szv

A magyar kertészek számára a Haifa víz-oldható növényi tápanyag-termékei, mint például a Multi K GG a Haifa MKP, Magnisal, a különböző Polyfeed komplex NPK lomb- és öntöző trágyák, valamint sok más termékünk a kilencvenes évek óta jól ismertek és megbízható hátteret biztosítanak a termesztés minden szakaszában.

A termékek viszonteladói hálózaton keresztül jutnak el a termelőkhöz. A Haifa termékei minden jelentős hazai kereskedő cég kínálatában elérhetőek.

A folyamatos fejlesztéseknek és sokrétű kutatásoknak köszönhetően Izraelben kimagaslóan fejlett a kertészeti technológia. A kertészetek a kedvezőtlen adottságú, szélsőségekkel tarkított környezetben is képesek első osztályú, jó ízű és piacos terményeket termelni. Ennek kulcsa a fejlett, magas szinten automatizált és a különböző növények egyedi igényihez pontosan igazodó mikro- (újabban már nano-) öntözéses technológia, valamint a jó minőségű tiszta víz-oldható növényi tápanyagok kombinálásban és pontos adagolásában rejlik.

haifa-harmoniaban-a-kornyezetunkkel

Mindig csak annyit adjunk, akkor és abból, ami szükséges és 100%-ban hasznosul!

haifa-tobbet-jobban-kevesebbol

A Haifa termékei modern formában, környezetbarát módon, a leggazdaságosabban, maximális termést biztosítva juttatják a növényeket a legtisztább tápanyagokhoz.

Haifa termékleírások ABC sorrendben.

haifa-turbo-k-kampany-banner2017

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.