Asfertglobal

Home - EN

 

 

Biológiai trágyázószerek nem csak ökológiai gazdálkodóknak. Mindannyian érezzük, hogy az organikus, ökológiai megközelítés egyre fontosabb a növénytermesztésben. Az élő növényeknek többre, másra van szükségük mint csupán nagy mennyiségben kijuttatott vegyi-anyagokra. Az általunk képviselt portugál-spanyol-dél afrikai AsfertGlobal cég kutatásai, termékei ebben nyújtanak segítséget a magyar termelőknek.

Innovatív növénytáplálás – Ökológiai és növény élettani elvek alapján. Finomabban kell beavatkozzunk a növények folyamataiba, megérteni, táplálni, óvni, gyógyítani őket.

Ez egy teljesen új megközelítés, sokat fogunk tanulni, nagyon érdekes és izgalmas lesz, közösen megérteni a növények, az élő rendszerek működését.

A növényeknek, meg a környezetnek is elege van már az értelmetlenül, nagy dózisban és legtöbbször több kárt mint hasznot okozó durva vegyi-anyagok kijuttatásából. Jöjjenek az okos organikus a szervezetben a természetben is előforduló, egyszerű, de hatékony és olcsó anyagok, megoldások, amik most már elérhetőek, megfelelő tudással ismerettel alátámasztva. Persze az átálláshoz az organikus szerekre, megoldásokra időre van szükség, a szokás nagy úr. De ahogy Jane Goodall is mondta legutóbb: vége lesz a emberiségnek ha nem változtatunk az élővilággal kialakított kapcsolatunkon. A korona vírus figyelmeztetés erre.

Kezdjünk bele, ismerjük meg!

A teljes, magyar-angol nyelvű Asfertglobal katalógus a lenti képre, vagy weblinkre kattintva külön ablakban lapozható formában nyílik meg, illetve PDF-ben letölthető:

https://webshopkertcenter.com/wp-content/uploads/2023/02/Asfertglobal-teljes-katalogus-HUN-netre.pdf

Cuperdem dokumentáció – a réz és a formuláció jelentősége
VS-04 dokumentáció – a kitozán és a körforgásos gazdaság
MycoShell dokumentáció – a talaj az élő örökségünk
ECKOSIL dokumentáció – a szilícium a szépség és a rugalmasság tápeleme

Webshopunkban egyszerűen megvásárolhatja az Asfertglobal ökológiai-trágyázószereit!

Érdekes nagyítható infografikák és videók :

Az Oximon abban segít hogy a fák egységesen, egyszerre mély-nyugalmi állapotba kerüljenek amit a mai klimatikus viszonyok mellett nehéz elérni. Sokszor tapasztaljuk, hogy még télen is van zöld levél a fákon.